zondag 30 januari 2011

Mannenkaarten








Had van mijn moeder weer de vraag gekregen om wat mannenkaarten te maken en dit zijn ze geworden. Zij vind geborduurde kaarten mooier dan scrapkaarten en dat komt me op dit moment goed uit want ik heb helemaal geen zin in scrapkaarten maken .




zaterdag 22 januari 2011

Roze in de hoofdrol




Voor een yahoogroep waar ik lid van ben moesten we deze week drie kaarten maken in wit-roze of wit-rood. Ik heb voor roze gekozen en heb deze drie kaarten gemaakt. Ik heb het nu wel eventjes gehad met dit kleurtje. Op de onderste kaart mis ik nog iets, denk van daar nog wat plakparels op te zetten.


dinsdag 11 januari 2011

fully dressed up




Toen ik vorige week op zoek was naar voorbeelden voor mannenkaarten kwam ik dit model tegen. Ik heb deze kaart gemaakt voor de jongste zoon die morgen 18 word.



donderdag 6 januari 2011

Niks creatiefs


Heb dit jaar nog niks creatiefs gedaan. Waar ben ik dan wel mee bezig? Ik zit met mijn neus in een boek. Schaduwval, deel één van de kronieken van de godengebieder van James Clemens. Héél spannend, héél mooi geschreven en het leest als een trein. Ik hoop deze avond dit deel helemaal te hebben verslonden en morgen te beginnen met deel 2, schaduwridder. Dus voorlopig nog geen creatieve plannen hier.

zaterdag 1 januari 2011

Happy new year ~ Gelukkig nieuwjaar

Aan iedereen een gezond, liefdevol en creatief 2011 gewenst
groetjes, Marianne